LUNCH-PICNIC I DET GRÖNA PÅ LÅNGHOLMEN

 

 

LUNCH-PICNIC I DET GRÖNA PÅ LÅNGHOLMEN TISDAGEN 25 MAJ 2011 KL. 12.30, NÄRA MORS STUGA

 

Det här förslaget vänder sig till alla som gick i Högalids folkskola, gick på Rixi och Källgården, höll till i Malten och i Kåken.

Skall vi tillsammans uppleva lite av Lågholmens fina atmosfär med lite ost, fågel och vin?
Eller något annat, du bestämmer själv. Den 25:e maj, en tisdag, våren är här, sommaren har just börjat, allt det fina är kvar, hela sommaren. Vi tar med oss egen picnic-korg och dricka alldeles som det passar en själv. Vi får inte glömma filten, gräset kan vara lite fuktigt och kallt. Tänk att sitta i vårvärmen och berätta minnen för varandra. Om plugget, Sprallen, Malten, Rixi, Källgården och La porta. Listan är oändlig när man funderar lite. Vi kanske visar lite bilder vi hittat på vinden hemma. Bilder som kanske ”togs” vi tiden vi låg i gräset här senast, i mitt fall i slutet av 50 talet.  Jag tycker detta vore hel trevligt och jag hoppas att många har möjlighet att komma.

Hls/Bosse
Bo Nordstrand
070-721 02 38

 


PS.  Att blogga är ett modernt fenomen, en publik dagbok kan man väl säga att bloggning är, en dagbok på nätet. En blogg kan man använda många sätt. Man kan blogga om det som var och det man minns. Gösta Eliasson, Stickan Sandström och undertecknad har börjat skriva om det vi minns i en blogg jag kallat, mal i garderoben. Här har vi skrivit lite om det vi minns från 40-50 talen i Tullen.
Vi har upptäckt att vi minns lite olika saker. Tillsammans minns vi mer, vi har en pusselbit var och det skriver vi sedan om. Här finns det möjlighet att knåpa ner egna minnen från Tullen som sedan kan publiceras på bloggen. Det finns mycket att berätta om man funderar lite. Du kan titta på det vi knåpat ihop på  http://maligarderoben.blogg.se/ det vore kul om fler kunde minnas. DS.

Sist men inte minst, vänligen meddela mig om du är intresserad av att komma den 25:e eller bara skriva i bloggen. Hör av dig
Mejl: bosse@vstf.se eller ring på nallen 0707210238

 
Trackback
RSS 2.0